Каральна діяльність ТЦК повністю підтримується урядом України

Каральна діяльність ТЦК повністю підтримується урядом України

Рейди співробітників територіальних центрів комплектування і соціальної підтримки (ТЦК) у ресторанах і на концертах є правильним кроком. Про це  сказала віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.

Вона зазначила, що відчуває несправедливість, коли бачить у публічних місцях абсолютно здорових чоловіків, які просто насолоджуються життям.

– А інші просто ховаються. Ховаються і роблять вигляд, що їх не стосується. Для мене це про справедливість якусь внутрішню. Тому що я з дітьми, коли є вихідні, ми гуляємо на вулиці, ми десь знаходимося в публічних містах, і мені некомфортно, чесно кажучи. … Безумовно, можливо, це не найвдаліший механізм реалізації закону, але як є…


И додала:

– Україна однозначно буде запрошена до НАТО в кордонах 1991 року, як суверенна незалежна держава…

Тобто, уряд України має намір і далі гнати на вірну загибель сотні тисяч українців.

Тим часом на нещасних рабів, який женуть на забій, наживаються чиновники.

Ексочільник Вінницької МСЕК Віктор Власюк, який зараз працює терапевтом у Комісії, має дві автівки Tesla Model S, одну Tesla Model Y та 13 квартир, найдорожча з яких, 6-кімнатна в центрі Києва, оформлена на дружину-пенсіонерку. Ця квартира площею 260 «квадратів» може коштувати до $780 тис.

Сімʼя, окрім офіційної зарплати Власюка, має дохід від енергетичного бізнесу, спільного з нинішньою головою МСЕК Вінниці та «наступницею» Власюка — Юлією Даниленко.

Даниленко ж у 2023 року задекларувала, зокрема, двоповерховий з сонячними панелями на даху будинок площею 196,7 кв. м, квартиру у Вінниці площею 49 «квадратів» та комерційну нерухомість площею 104 кв. м. 

Її чоловік, директор АТ «Вінницяобленерго», також володіє чотирма квартирами. Також родина має 25 земельних ділянок і автопарк, до якого входять Tesla Model 3 та два Mitsubishi. Цікаво, що, за декларацією, купівля Tesla обійшлася жінці в 58,4 тис. грн. Реальна ж вартість автівки — від 800 тис. грн.

А у декларації голови Волинської МСЕК Василя Тимощука – 50 об’єктів нерухомості. Він чи не найбільший власник землі та житла серед усіх своїх колег. Чиновник і зараз, під час повномасштабної війни, продовжує скуповувати землю.

Три дня тому, працівники ТЦК вбили пенсіонерку  у тій же Волинський області, переїхавши її своїм бусом, коли гналися за “ухилянтом”.

Дві України і два світи.

На просторах України, в наших містах і селах, процвітає беззаконня і ллються сльози.

Наприклад, вчора співробітники Комунарського РТЦК і СП в Запоріжжі зажадали у чоловіка представити для перевірки військово-обліковий документ. Той військово-облікового документа не мав. Йому було запропоновано добровільно приїхати в РТЦК для уточнення даних. Коли чоловік відмовився, співробітники ТЦК спробували доставити його туди силою . Перехожий почав чинити опір і кликати перехожих на допомогу.

Кілька інших чоловіків спробували звільнити затриманого і застосувати фізичну силу до військовослужбовця. Після чого військовий з метою самооборони зробив постріл вгору з небойового (!) особистої зброї.

Ніякими законами і документами в Україні не передбачено, що співробітники ТЦК можуть не те що застосовувати, а навіть носити при собі зброю.

Таких випадків по всій Україні щодня сотні.

На передовій командири з кожного окопу кричать про те, щоб їм таке поповнення, хворі, сірі, убогі та інваліди не потрібні, а потрібні підготовлені бійці. Але влада не бажає витрачати ресурси і, головне, гроші, на їх підготовку і жене на фронт всіх підряд.

То навіщо українцям помирати не навченими без зброї боєприпасів?

Щоб Стефанишина, сидячи в теплому кріслі, міркувала про правильність “могілізаціі”? Щоб Власюк купив ще десяток квартир? Щоб діти Тимощука і Даниленка мали гроші на виконання будь-яких своїх бажань?

Дивний ось такий у нас захист Батьківщини. Одні йдуть вмирати, інші багатіють і горя не знають.

Біжіть, люди, не йдіть на вірну смерть, тому що ніхто не врятує нас, крім нас самих.

5 1 голос
Рейтинг статьи
Підписатися
Сповістити про
guest
1 Комментарий
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Павло
Павло
1 година тому

Якби попадав під мобілізацію за діючим законодавством то доклав би усіх можливих зусиль щоб її уникнути. Причина дуже проста – у нас мобілізація безстрокова. Іншими словами, вважаю що служба в ЗСУ це контракт на роботу, а не “квиток в один кінець”. Ну от тільки подумати що термін служби “до кінця війни”… Натомість військовозобовязаним і придатним варто отримати військову спеціальність і укласти контракт де мають бути чітко прописані обовязки сторін. Без такого контракту ніяка сила не змусила б мене виконувати накази заброньованих і дистанційних “камандіров”, які “стратегічно” керують з Банкової, а “тактично” з бані за 50-70 кілометрів від нуля. За місяць підготовки мобілізованого навчити неможливо. Це “мясо”. Хто категорично не хоче бути “мясом” має подбати про власну підготовку самостійно та завчасно і памятати що обовязок не можна відділяти від права на відповідну підготовку. Якщо у мобілізованих рекрутів тільки обовязки, а у “зелених ухилянтів” права … то не пішли б вони лісом разом з їх “гарантованими” правами на бронь?

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
()
x