М’ясник Сирський кладе тисячі солдатів ЗСУ заради збереження посади

М’ясник Сирський кладе тисячі солдатів ЗСУ заради збереження посади

Поки йдуть танці навколо Курської авантюри, на Донбасі розгорається криза, яка загрожує усьому нашому Східному фронту. Ось що віщає Ігор Мосійчук, один з небагатьох політичних діячів, які говорять правду.

Під загрозою Покровськ, з-під якого сьогодні відкочуються українські війська. Роти укомплектовані в кращому випадку на 20-30 відсотків, у небі панує авіація орків, позиції наших захисників буквально втоптуються в землю артилерією та бомбами ворога.

Як би стали в нагоді тут наші кращі бригади. Але вони зараз в Курській області, де виконують роль інформаційного хайпу для Сирського.

Він не може нічого зробити під Покровськом, він не може зупинити орків, і тому вирішив ловити хайп у Курську, щоб показати і Зеленському, і західним союзникам, що він щось може.

Прийдешній крах у Покровську загрожувал Сирському ганебною відставкою, і тому він кинув тисячі наших захисників на Курську область заради збереження посади.

Насправді зовсім скоро ейфорія спаде, і стане ясно, що логістику ЗСУ в Курській області рососоіі забезпечити неможливо. А тих частин, які там, критично мало, щоб утримати захоплену територію і організувати її оборону.

Вивести наші війська звідти і направити їх на Донбас вже не можна, тому що вони пов’язані боями і зазнали втрат. Потрібен час, щоб відновити їхні бойові можливості.

Це не дурість, це злочин. Це зрада.

Бойові офіцери говорять про те, що втрата Покровська це втрата коксового вугілля для української металургії і це загроза Павлограду, через який йде не тільки все постачання угруповання ЗСУ на Донбасі, а й логістичний зв’язок центру країни з Запоріжжям і Дніпром.

Поки в Києві і на Заході радіють перемогам української зброї в Курській області росососії, ЗСУ втрачають позиції на Донбасі, які вони намагаються утримати ціною свого героїзму і великої крові.

Наші захисники чекають резервів і допомоги, але їх немає. Вони воюють в Курській області, яка не має ніякого стратегічного значення у війні, а служить тільки для задоволення амбіцій Сирського.

Для нього, уродженця Володимирської області росососії, українська кров нічого не варта.

5 1 голос
Рейтинг статьи
Підписатися
Сповістити про
guest
3 комментариев
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Микола Серпень
Микола Серпень
2 місяців тому

Сирський знищує кращі частини і кращих захисників! Хто зупинить москалів на Донбасі???

trackback

[…] М’ясник Сирський кладе тисячі солдатів ЗСУ заради з… […]

Отаман
Отаман
1 місяць тому

Ось вона, диктатура, охлократія і махновщина в дії!!! Монбільшість скоро почне вмикати свій репесивний апарат. Це лише початок. В 1933 році, коли в Німеччині до влади прийшла НСДРП, спочатку заборонили опозиційні газети, потім зібрання, а потім почали тягнути до ГЕСТАПО. Все йде за методичкою 1932 року по Гебельсу!

3
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
()
x