В Україні ударно зростає кількість підпалів автомобілів ТЦК

В Україні ударно зростає кількість підпалів автомобілів ТЦК

Понад 260 фактів підпалів автомобілів військовослужбовців та волонтерів зафіксовано з початку року, повідомила Генпрокуратура України. Всього пошкоджено близько 300 автомобілів.

Насправді їх більше в кілька разів, тому що часто співробітники ТЦК мають по кілька автомобілів і, щоб уникнути підозру у корупції, вважають за краще не повідомляти про те, що один з них згорів.

Прокурори стверджують, що куратори нібито “шукають виконавців через телеграм-канали.

– Спочатку замовники дають легке завдання, наприклад, розклеїти листівки, а потім переходять до замовлення підпалу. Є всі підстави стверджувати, що за замовленням підпалів автомобілів військовослужбовців і волонтерів стоять ворожі спецслужби з метою розхитати внутрішню ситуацію в країні, особливо в прифронтових регіонах.  Переважна більшість виконавців, близько 90%, мають корисливий мотив – бажання легкого заробітку. За такі злочини пропонують від 700 до 3 тис.доларів…

Розпочато 196 кримінальних проваджень та повідомлено про підозру 169 паліям.

Насправді прокуратура навмисно вводить суспільство в оману.

Жодна спецслужба в світі не здатна організувати підпали в таких гігантських масштабах, як це відбувається в Україні.

Після численних випадків насильницьких і незаконних затримань мобілізованих на вулицях і у будинках, після смертей мобілізованих в катівнях ТЦК, після сотень прикладів відправки на фронт хворих та непридатних до військової служби навіть в тилу, а не на передовій, волелюбний український народ піднімається на боротьбу.

І підпали автомобілів ТЦК це тільки початок.

Не бачити того, що такий опір носить ідейний характер, і вiн  ніяк не спровокован окупантом, означає злочинно закривати очі на проблему.

Якщо прокурори і далі будуть так чинити, вона тільки стане загострюватися.

Неможливо утримати від помсти сина, у якого забрали хворого батька, який тут же загинув на фронті. Неможливо утримати від помсти молодшого брата, у якого ТЦК відняли старшого, що безслідно зник десь на Донбасі.

Тому треба розбиратися з причинами, тобто, зi свавіллям, беззаконням, , корупційністю і звірствами ТЦК, а не судити тих, хто з цим бореться.

Інакше народ сам з цим розбереться.

5 1 голос
Рейтинг статьи
Підписатися
Сповістити про
guest
1 Комментарий
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Iван Катрiчко
Iван Катрiчко
5 годин тому

Бачив недавно бусик камуфльований з написом Не ТЦК.

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
()
x