Зустріч з ТЦК – це вірний шлях до могили

Зустріч з ТЦК – це вірний шлях до могили

Вулиці наших міст окуповані озброєними людоловами у військовій і часто напіввійськовій формі, які хапають наліво і направо українців, а потім відправляють їх на фронт.

До цієї справи підключені приватні охоронні фірми і так звані «активісти». Як і працівники військкоматів, вони отримують від влади винагороду за кожного затриманого.

Військово-лікарські комісії в ТЦК на ділі є просто ширмою.
Вони легалізують насильницьку і незаконну мобілізацію, і ставлять штамп «придатний» всім, починаючи від хворих на туберкульоз і закінчуючи інвалідами по зору.

Так, уродженець Луцька Володимир Брилюк в черговий раз цілий рік хворів на туберкульоз, півроку лікувався. Його звинуватили в ухиленні від мобілізації і хочуть посадити до в’язниці:

– Дали мені повістку, а ВВК я взагалі не пройшов, а пролетів. За пів години – 10 лікарів.Заходжу, і відразу штамп “здоровий”. Вони так поспішали, що навіть переплутали моє прізвище. Казав лікарям, що двічі хворів на туберкульоз. А вони ніби не побачили цього…

З військового обліку Брилюк був знятий ще в 2011 році і саме через туберкульоз.

Ось з цього починається дорога українця на фронт в нашій Україні.

І ось як вона закінчується.

Немає в Україні ні законів, ні влади, а є панування бандитів, злодіїв і корупціонерів, які наживаються на горі і нещастях людей.
Опір їм, в тому числі озброєний, є цілком законним, про що йдеться в Статуті ООН.

Поки люди палять автомобілі ТЦК і військових. Але скоро вони почнуть розбиратися з самими злочинцями в погонах. І це теж буде законно.

5 1 голос
Рейтинг статьи
Підписатися
Сповістити про
guest
1 Комментарий
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Володимир Келих
Володимир Келих
6 днів тому

Численність поліції в Україні 130 000 ухилянтів, котрі мають захищати територіальну цілісність України. В добавок працівники ТЦК, котрі прикидаються що мають УДБ та ніколи не були на війні. Так, що разом до перемоги? Чи може поліцаї, як “патріоти” України запишуться у штурмові бригади добровільно?

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
()
x