Я ухилянт або чому краще зберегти життя

Я ухилянт або чому краще зберегти життя

Сотні тисяч українців тікають зі своєї Батьківщини, щоб не потрапити на війну. Ще сотні тисяч українців ховаються від людоловів ТЦК, щоб не стати безглуздо загиблим м’ясом на не своїй війні. Десятки тисяч кидають свої частини і біжать вже на самому фронті.

Київська влада, що стала владою після Майдану, що був організован на американські гроші, тепер до самого свого кінця буде їх відпрацьовувати. І при цьому сама неймовірно збагачуватися.

Якби Зеленський хотів насправді перемогти, для початку він мав би відправити на фронт дітей чиновників і депутатів. Але замість цього вони знущаються над народом України, без всякого сорому показують, як їм добре живеться в Ніцці та на Канарах.

У лавах ТЦК від фронту ховаються близько 130 тисяч здорових мужиків, які теж збагачуються. Приблизно стільки ж служить в поліції.

Ці 130 тисяч співробітників ТЦК заганяють у військо сотні тисяч демотивованих. Крім того, 650 тисяч чоловіків завдяки корупції ТЦК опинилися за кордоном, а ще 417 тисяч гуляють завдяки купленим у ТЦК відстрочкам. Просто дах їде, як подумаєш про те, скільки грошей віддали бандитам з ТЦК, щоб тільки не йти воювати.

У деяких наших областях відмазатися у них від відправки на передову коштує вже 32 тисячі доларів. І ціни продовжують зростати.

Усе це вояцтво, замість того, щоб самим йти на фронт і особисто показати свою мужність, зайнято тим, що ловить хворих, кульгавих і напівсліпих, щоб кинути їх на фронт.

І не можна вже українцеві просто вийти на вулицю за хлібом, щоб не потрапити в лапи людоловів.

Будь-яка розумна людина добре розуміє, що якщо потрапити на передову, шансів залишитися в живих у неї немає.

Країна-агресор має переважну перевагу в авіації, і щодня на наші окопи їх падає сотні. Одна 500-ка перетворює на прах все навколо у радіусі сотні метрів. Але ж ще є 1000, 1500 і 3000-кілограмові бомби. Є об’ємно-детонуючі бомби, що вижинають все живе. На кожен постріл української гармати рососія відповідає десятьма.

Скажіть мені, добрі люди, як воювати в таких умовах?

Українська держава повинна забезпечити свою армію зброєю і всім необхідним. Але вона цього не робить взагалі. І вважає за краще відправляти воювати ненавчених і хворих.

Тому я ухилянт. І не піду воювати. Краще ховатися, ніж загинути.


0 0 голосів
Рейтинг статьи
Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
()
x