ТЦК почали бити іноземців

ТЦК почали бити іноземців

Першими під роздачу потрапили німці.

Представники поліції та ТЦК зупинили вантажівку на на блокпості поблизу села Атаки Чернівецької області.

У машині перебували один український і троє німецьких волонтерів, які поверталися зі сходу, де роздавали гуманітарну допомогу. Працівники ТЦК побили одного з німців, який заступився за українця, й “залишили лежати непритомним під фурою пів години в наручниках”.

У цей час на блокпості зупинився ще один Mercedes, звідки вийшло ще двоє іноземців.

“Громадяни іншої країни почали перешкоджати діям поліцейських. Інспектори пояснили їм, що відбувається, і повідомили, що вони заважають діям поліції. Один із чоловіків почав поводитись агресивно, на зауваження не реагував. Патрульні застосували до нього сльозогінний газ, кайданки та затримали його”, – пояснили в поліції.

“Поліцейські помітили, що чоловікові стало погано, тож вони одразу викликали йому швидку допомогу та поклали його в стабільне бокове положення. За декілька хвилин прибули медики. Чоловіка шпиталізували у супроводі одного з патрульних. У лікарні медики оглянули іноземця, а згодом відпустили”, – додали правоохоронці.

На німця склали адміністративний протокол за “злісну непокору законному розпорядженню працівника поліції”. Це стаття №185 КУпАП, за якою порушника можна або оштрафувати (на п’ятнадцять неоподатковуваних мінімумів), або арештувати на п’ятнадцяти діб.

Але якщо українці вже навчилися давати відсіч людоловам, то для представників цивілізованого світу поведінка працівників ТЦК виглядає просто дико.

Якщо справа так піде далі, у лавах ЗСУ опиняться іноземці, яких у ТЦК визнають”українцями”.

0 0 голосів
Рейтинг статьи
Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
()
x